Веб-портал міста Люботин » Головна » „День Волонтера”

 „День Волонтера”
Автор: Chekardina   Додано:5 грудня 2013   Переглядів:1127   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

5 грудня відзначають Всеукраїнський день Волонтера. Кожного року волонтери в усьому світі відзначають цю подію по-різному: проводять мітинги, паради, екологічні та інформаційні кампанії, реалізують громадські волонтерські проекти, надають безкоштовну медичну допомогу, тощо. Головною метою цього дня є визнання зусиль волонтерів та підвищення обізнаності громадськості про внесок волонтерів у розвиток суспільства. Але багато хто навіть не знає, що означає це слово. ВОЛОНТЕР – це добровільний помічник, так просто і коротко пояснюється його значення.

Волонтери Люботинського міського центру завжди готові допомагати у роботі на ігротеках, проведенні інформаційних акцій, соціологічних опитувань, розповсюдженні соціальної реклами, пропаганди здорового способу життя.

З кожним днем команда волонтерів нашого центру збільшується. Нові волонтери– нова енергія, молодість, сміливість. Для них – це можливість спробувати сили, визначитись з майбутньою професією, виявити лідерські якості та примінити свою невпинну енергію на добру справу. Разом ми робимо корисну справу.

Вітаємо волонтерів з їх святом, Всеукраїнським днем Волонтера! Бажаємо творчої наснаги, нових досягнень, нехай бажання творити добро ніколи не згасає у серцях!

Люботинський МЦСССДМ