Веб-портал міста Люботин » Головна » М.М. Добкін:"Головне досягнення 2013 року - згуртована робота всієї територіальної громади в дуже непростих умовах"

 М.М. Добкін:"Головне досягнення 2013 року - згуртована робота всієї територіальної громади в дуже непростих умовах"
Автор: Chekardina   Додано:26 грудня 2013   Переглядів:954   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

25 грудня 2013, 15:26
Головне досягнення 2013 року - згуртована робота всієї територіальної громади в дуже непростих умовах

«2013 рік був дуже непростим. З 1998 року я на різних посадах працюю з бюджетом, беру участь у його формуванні, і за весь цей час не пригадаю жодного бюджету, який був би важчим і складнішим, ніж цього року», - зазначив сьогодні на підсумковій прес-конференції голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

За його словами, найбільші складнощі і незручності цього року керівники всіх рівнів відчували у зв'язку з необхідністю умовляти людей інвестувати гроші в соціальні проекти замість держави.

«Життя не стоїть на місці, і проблеми людей не зникають з відсутністю коштів у бюджеті. Зупинити роботу через дефіцит коштів ми не можемо. Ми втратили б темпи робіт, тому необхідно було знаходити спільну мову з компаніями, які виконували роботи, щоб вони освоювали свої кошти, і ми не зупинялися б, а продовжували відкривати дитячі садки і т.д. У більшості випадків нам вдалося це зробити. І я вдячний соціально відповідальному бізнесу нашої області за небайдужість, терпіння і вміння в таких складних ситуаціях не опускати руки і працювати», - підкреслив Михайло Добкін під час підсумкової прес-конференції в ході Днів відкритості регіону в рамках виконання соціальних ініціатив Президента України.

Крім того, допоміг області продаж стадіону «Металіст». Вже отримано близько 100 млн.грн., які дозволять не заморозити будівництво Харківського метрополітену, розрахуватися з тими, хто реконструював Історичний музей і будує філармонію.

«Головне досягнення 2013 року - згуртована робота всієї територіальної громади в дуже непростих умовах. За це я як керівник обласної державної адміністрації вдячний і бізнесу, і чиновникам, і всім людям, які працювали на об'єктах, які реконструювалися, ремонтувалися та споруджувалися», - зазначив Михайло Добкін.

 

http://kharkivoda.gov.ua/uk/news/view/id/20930