Веб-портал міста Люботин » Головна » Юним талантам, батькам та педагогам!!!!!!!!!!!!!!

 Юним талантам, батькам та педагогам!!!!!!!!!!!!!!
Автор: Chekardina   Додано:13 лютого 2014   Переглядів:1037   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Увага!!!!Увага!!!!!!!!Увага!!!!!

Юним талантам, батькам та педагогам!!!!!!!!!!!!!!

Важлива інформація!!!!!!!!!!!!!!!!

Повідомляємо, що державним підприємством України «Міжнародний дитячий центр «Артек» розпочато роботу з підбору учасників фестивалів 2014 року. Запрошуємо усіх бажаючих для участі у фестивалях.
  1. ІІ Міжнародний фестивальконкурс дитячої творчості «З днем народження, Артек!» (29 – 30 травня – 18-19 червня). Учасники – діти, віком від 9 до 17 років, які працюють у жанрах: сучасна та естрадна хореографія, вокал, циркове мистецтво та види мистецтв видовищних театралізованих форм.
  2. ІІ Міжнародний дитячий конкурс – фестиваль діджеїв «Artek DJfest» (16 – 17 липня – 05-06 серпня). Учасники – діти, віком від 9 до 17 років, які займаються діджеїнгом та створенням електронної електронної музики.
  3. ХVІ Всеукраїнський фестиваль дитячої та юнацької творчості «Наша земля – Україна» (09-10 серпня – 29 – 30 серпня). Учасники діти, віком від 9 до 17 років,які працюють в жанрах: народно – сценічна хореографія, фольклор, вокал, інструментальний фольклор, декоративно – прикладне мистецтво.
  4. ХVІ Міжнародний хоровий конкурс – фестиваль «Артеківські зорі» (2-3 вересня – 22 – 23 вересня). До участі запрошуються дитячі хорові колективи, вокальні ансамблі та солісти (академічний вокал та інші жанри вокального мистецтва).
З метою відбору талановитих дітей та колективів для участі у фестивальних програмах МДЦ «Артек» проводитиме заочні відбіркові конкурси до 20 березня 2014 року. Для участі необхідно направити до МДЦ «Артек»:
  • Заявку встановленого зразку;
  • Копії 2 – 3 дипломів, грамот або інших нагород, що підтверджують досягнення учасника за останні 2 роки;
  • DVD диск з якісним відеозаписом виступу учасника відповідно до Положення про фестиваль.
Докладна інформація про фестивалі та положення конкурсів у повному обсязі розміщені на сайті: www.artek.ua, розділі «Фестивалі», телефон для довідок: (0654) 36 – 34- 24.

Для організаційної підтримки звертатися

до відділу у справах молоді та спорту

виконкому Люботинської міської ради

(каб.№15 тел. 741 – 34 – 19)

 

Начальник відділу у справах молоді та спорту

Лазоренко С.І.