Веб-портал міста Люботин » Головна » «Хочеш відчути себе людиною – допоможи іншому»

 «Хочеш відчути себе людиною – допоможи іншому»
Автор: Chekardina   Додано:17 лютого 2014   Переглядів:1057   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

 

«Хочеш відчути себе людиною – допоможи іншому»

ВОЛОНТЕР

В основі волонтерського руху покладено незмінний принцип:

«Хочеш відчути себе людиною – допоможи іншому»

У перекладі з французької волонтер – це людина-доброволець, яка посвячує свій талант, сили і час для служіння людям, які  потребують допомоги. Волонтери допомагають людям у вирішенні соціальних проблем; ведуть активну роботу серед дітей, молоді та літніх людей; займаються пропагандою здорового способу життя; проводять акції порти куріння, алкоголю та наркотиків; приймають участь в озелененні міста та всієї країни; розповсюдження просвітницької літератури, спрямованої на поліпшення якості життя людини та її оточення.

 Такі люди  виконують різні соціальні завдання, при цьому не вимагаючи жодної винагороди. Такий рух є важливий,  як для держави, так і для людини, яка бере участь у цих заходах. Адже зроблене добро дає відчути свою вагомість не тільки в місті де живеш, але й в цілій державі! Варто зауважити, що ці люди завдяки своїй активності та наполегливості роблять стиль корисних справ, що, іноді, компетентні особи працюють над їхньою реалізацією не один день чи місяць.

Якщо ти молодий і шукаєш свій шлях, шукаєш те, що тобі дійсно цікаво, тоді волонтерство - один з кращих способів проявити себе і реалізувати свій потенціал. Роблячи добрі, соціально- корисні справи ти навчаєшся різним трудовим навичкам, береш участь в реальних проектах, отримуєш знання і професійний досвід.

Стати волонтером має можливість кожен, потрібно тільки захотіти  та звернутися до Люботинського МЦСССДМ за адресою вул.Радянська 12 к.1 та 3., тел.7410963

 

Зроби крок назустріч собі - стань ВОЛОНТЕРОМ! 

 

Начальник відділу  

Люботинського МЦСССДМ

Тридуб І.Є.