Веб-портал міста Люботин » Головна » Не ганьбіть себе і своє місто!

 Не ганьбіть себе і своє місто!
Автор: Chekardina   Додано:25 лютого 2014   Переглядів:1044   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 4)

Шановні діти, шановна молодь, шановні люди старшого покоління!!!

 

Задумайтеся, в чому суть цивілізації? Що робить Вас людьми, а не печерними дикунами? Не дорога техніка, не облаштовані домівки, не наявність дорогих автівок, не планшети, айфони чи модний одяг та взуття. Мати все це - ще не означає буди людиною, цивілізованою людиною!

 

 

Не ганьбіть себе і своє місто!

 


Ось в'їзд у наше з Вами рідне місто ЛЮБОТИН, ось знак з позначкою нашого міста, ось лісопосадка над ставком «Старолюботинський» - перше, що бачуть гості міста, заїжджаючи сюди. Та і знак міста, і узбіччя дороги, і лісопосадка усіяні ВАШИМ сміттям. Хтось чекав міський транспорт і палив, лишивши недопалки та пачки цигарок навколо знаку «ЛЮБОТИН» та й у ньому самому... Хтось пив, їв і бросив все на тому ж місці... А хтось просто запхнув усе своє домашнє сміття, весь непотріб, не думаючи довго, у пакети чи навіть величезні сумки і просто кинув у посадці. Якщо так буде і надалі, якщо за Вами припинять прибирати, Ви будете їздити по місту в лабіринтах побутових відходів!


Сьогодні виконкомом міської ради проведено суботник. Прибрано територію від в'їзду у місто і аж до центру. Давайте підтримувати наведений порядок. Не ганьбіть себе і своє місто!

 

 

Не ганьбіть себе і своє місто!
Green.tv