Веб-портал міста Люботин » Головна » «Вічне слово Кобзаря»

 «Вічне слово Кобзаря»
Автор: Chekardina   Додано:25 березня 2014   Переглядів:1010   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

«Вічне слово Кобзаря»

 

22 березня в Обласному організаційно – методичному центрі культури і мистецтва пройшов регіональний конкурс читців «Вічне слово Кобзаря», присвячений 200 – річчю від народження Т.Г.Шевченка.

Конкурсна програма проводилася у двох вікових категоріях: до 16 років та від 17-ти. А також у двох номінаціях: „Виконавець” (передбачає читання одного віршу або прозового твору з творчості Т.Г. Шевченка, або віршу про Шевченка, а другий вірш – на вибір виконавця) та „Автор” (один вірш на вільну тему, другий - присвячений Т.Г. Шевченку)
До участі у конкурсі було подано 32 заявки від 15 районів та 2 міст області. Усі учасники добре підготувались до конкурсу, підібрали відповідний репертуар.

Місто Люботин представляли Вероніка Ляшенко, яка відвідує гурток «Мистецтво живого слова» Люботинського міського будинку культури (керівник Детинич Н.В.) та Наталія Зінченко – вчитель ЗОШ №5. Вони добре підготувалися та вдало виступили і, як наслідок, обидві зайняли призові місця. Так, у номінації «Виконавець» дитячої категорії Вероніка Ляшенко здобула 3 місце і серед дорослих у номінації «Автор» Наталія Зінченко також посіла 3 місце.

Ми від щирого серця вітаємо наших призерів з нагородами і бажаємо подальших творчих успіхів та перемог.

 

Директор міського будинку культури  Р.Л. Еткало

 


«Вічне слово Кобзаря»

 

«Вічне слово Кобзаря»