Веб-портал міста Люботин » Головна » «Тарасове слово в серці моєму»

 «Тарасове слово в серці моєму»
Автор: Chekardina   Додано:7 квітня 2014   Переглядів:1158   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

«Тарасове слово в серці моєму»

Минуло 200 років з дня народження Великого Кобзаря, але його живе і мудре слово залишається актуальним та пророчим і сьогодні. Тарас Шевченко - своєрідний національний оберіг. Важко уявити себе у нашій національній культурі без його слова. Сотні, тисячі діячів підносили і возвеличували перлину духовної спадщини України  - «Кобзар» Т. Г. Шевченка. Крізь століття геніальний поет справді був і залишається народним з усіх великих українських митців пера. А його поезія стала єдиною і неповторною для всіх українців.

04 квітня в читальній залі центральної бібліотеки Люботинський міський будинок культури провів тематичний вечір «Тарасове слово в серці моєму», присвячений 200-річчю з дня народження Т.Г. Шевченка.

У заході взяли участь вихованці гуртків «Чародії» і «Мистецтво живого слова» будинку культури (кер. Детинич Н.В.) та учні дитячої музичної школи які відвідують заняття по класу «Основи акторської майстерності» (викл. Еткало Ю.В.). Присутні на вечорі почули розповідь про життєвий шлях Т.Г. Шевченка та багато його віршів у виконанні дітей.

 

 

«Тарасове слово в серці моєму»

 

«Тарасове слово в серці моєму»

 

 

Директор міського будинку культури Р.Л. Еткало