Веб-портал міста Люботин » Головна » До уваги мешканців міста Люботина

 До уваги мешканців міста Люботина
Автор: Chekardina   Додано:16 квітня 2014   Переглядів:978   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ!

 Гілки дерев, які ростуть в охоронній зоні ліній електропередач, дуже часто стають причиною аварійних відключень електроенергії. Торкаючись ліній електропередач, вони стають причиною коротких замикань, а це призводить до виходу з ладу обладнання енергопостачальника та частих перебоїв в електропостачанні споживачів.
При сильному вітрі (понад 20 м/с) окремі гілки дерев, а інколи і самі дерева, падають на дроти ліній електропередач, викликаючи чисельні обриви. 
З метою збереження і надійності роботи електричних мереж, створення належних умов їх експлуатації працівниками Люботинської РЕМ проводяться роботи з обрізки дерев по вулицям міста згідно графіку. (інформацію можна отримати за тел. 741-07-90) . Обрізка проводиться відповідно Правилам устрою електропристроїв, а саме гілки дерев не повинні наближатися до проводів повітряних ліній електромереж менш як на 1 метр для ліній напругою до 1 000 В, 2 метри – для ліній напругою до 10 000 В, 3 метри – для повітряних ліній напругою до 35 000 В.

Шановні мешканці міста, просимо Вас сприяти в проведенні вищезазначених робіт, та проводити прибирання зрізаної деревини.