Веб-портал міста Люботин » Головна » З ДНЕМ БУДІВЕЛЬНИКА!

 З ДНЕМ БУДІВЕЛЬНИКА!
Автор: Svetlana   Додано:8 серпня 2014   Переглядів:1019   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

 


З ДНЕМ БУДІВЕЛЬНИКА!!!
  На сьогодні, наша країна знаходиться в непростих умовах. І професія будівельника  зараз  особливо затребувана. Нажаль вона набуває нового статусу  в містах де найбільше проводились бойові дії. За офіційними даними в деяких населених пунктах  руйнація досягає  від 10% до 60%. У Луганську, наприклад, тільки житлового фонду постраждало близько 10%.

 

  Старше покоління, наші батьки та діди  пам’ятають післявоєнну  відбудову 40-50 років минулого століття, ми пам’ятаємо та приймали участь у відбудові після аварії на ЧАЕС та після природних катаклізмів в західних районах країни. У відбудові теперішніх руйнувань і приведенні звільнених територій у порядок змушені будуть приймати участь і наші діти.

 Сьогодні наша країна має вишукувати значні кошти на оборону, відшкодування збитків,  облаштування переселенців із зони АТО та на багато інших речей. Тепер,  як ніколи важливо зберігати від руйнувань нашу інфраструктуру, капітальні будівлі, своє житло, об’єкти благоустрою та унеможливлювати всіма способами їх пошкодження - в них вкладена праця та душа  будівельників.

  Сьогодні найважче нашим бійцям на передовій та населенню в зонах обстрілу, ми вдячні та співчуваємо їм, але труднощі   завжди  об’єднували  націю та згуртовували  громади, буде так і на цей раз,  все це зробить нас міцнішими та надасть нам натхнення.

   На передодні дня будівельника, маючи значний досвід роботи у цій галузі,  хочу побажати будівельникам, щоб у них було якомога менше об’єктів післявоєнної відбудови, але більше мирних будівельних майданчиків.

   Сподіваюсь, що ми разом з Вами впораємося з усіма складнощами. Велика вдячність всім причетним до будівельної справи, здоров’я Вам, благополуччя та мирного неба.

 

Начальник відділу з питань містобудування

та архітектури Кравченко С.Г.