Веб-портал міста Люботин » Головна » ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ГРОМАДЯН, ЯКІ ПЛАНУЮТЬ ПЕРЕМІСТИТИСЯ АБО ВЖЕ ПЕРЕМІЩЕНІ З РАЙОНІВ ПРОВЕДЕННЯ АТО

 ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ГРОМАДЯН, ЯКІ ПЛАНУЮТЬ ПЕРЕМІСТИТИСЯ АБО ВЖЕ ПЕРЕМІЩЕНІ З РАЙОНІВ ПРОВЕДЕННЯ АТО
Автор: Svetlana   Додано:14 серпня 2014   Переглядів:891   Категорія - [Головна, Правова освіта населення, Переселенцям]
 
 (голосів: 0)

ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ГРОМАДЯН, ЯКІ ПЛАНУЮТЬ ПЕРЕМІСТИТИСЯ АБО ВЖЕ ПЕРЕМІЩЕНІ З РАЙОНІВ ПРОВЕДЕННЯ АТО

 

   Урядом України створено Міжвідомчий координаційний штаб з питань, пов‘язаних із соціальним забезпеченням громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції.

   Для організації допомоги в переміщенні з районів проведення АТО, поселенні та соціальному забезпеченню громадян у кожній області на базі територіальних підрозділів Державної служби України з надзвичайних ситуацій створені регіональні штаби. Контактні номери телефонів Харківського координаційного штабу з питань, пов‘язаних із соціальним забезпеченням громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції – 112, +38 (057) 766-64-74, +38 (057) 766-64-65.

  Також громадяни можуть телефонувати на Урядову «гарячу лінію» за телефоном       0 800 507 309.

  Крім того, для координації роботи волонтерські та громадські організації можуть телефонувати в оперативну групу Міжвідомчого координаційного штабу в ДСНС України за номером +38(044) 247-30-02, 247-32-92.

  Громадяни, які самостійно залишили постійне місце проживання і тимчасово перемістилися до своїх родичів чи знайомих в інших областях  для отримання інформації з питань соціального забезпечення можуть звернутися до соціальних служб чи місцевих органів влади за місцем тимчасового проживання.

  Також утворено єдину інформаційну базу даних щодо соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції (сайт - http://migrants.gov.ua), де, крім іншого, інформація про наявність вільних місць для розміщення.

 

Люботинське міське управління юстиції