Веб-портал міста Люботин » Головна » До уваги громадян, які планують переміститися або вже переміщені з тимчасово окупованої території та районів проведення АТО!

 До уваги громадян, які планують переміститися або вже переміщені з тимчасово окупованої території та районів проведення АТО!
Автор: Svetlana   Додано:14 серпня 2014   Переглядів:1007   Категорія - [Головна, Правова освіта населення, Переселенцям]
 
 (голосів: 0)

До уваги громадян, які планують переміститися або вже переміщені з тимчасово окупованої території та районів проведення АТО!

   Для вирішення питань, пов’язаних із соціальним забезпеченням громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції, Кабінетом Міністрів України прийнято розпорядження від 11.06.2014 №588-р «Питання соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції». Вказаним розпорядженням утворено Міжвідомчий координаційний штаб з питань, пов’язаних із соціальним забезпеченням громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції (далі-Міжвідомчий координаційний штаб).                                 

  На  Державну службу з надзвичайних ситуацій покладено завдання забезпечити діяльність Міжвідомчого координаційного штабу. Також Державна служба з надзвичайних ситуацій утворює при своїх територіальних органах регіональні штаби з питань, пов’язаних із соціальним забезпеченням громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції, під керівництвом заступників керівників територіальних органів Державної служби з надзвичайних ситуацій в областях та м. Києві. До участі в роботі Міжвідомчого координаційного штабу та регіональних штабів залучаються в установленому порядку працівники центральних і місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій (за погодженням з їх керівниками). Контактні номери телефонів Харківського координаційного штабу – 112, +38 (057) 766-64-74, +38 (057) 766-64-65.

 

Провідний спеціаліст

Люботинського міського

управління юстиції

Ю.Редько