Веб-портал міста Люботин » Головна » ЗАЛІЗНИЧНИЙ ПЕРЕЇЗД- ЗОНА НЕБЕЗПЕКИ!

 ЗАЛІЗНИЧНИЙ ПЕРЕЇЗД- ЗОНА НЕБЕЗПЕКИ!
Автор: Svetlana   Додано:19 серпня 2014   Переглядів:901   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

    За 7 місяців  2014 року на залізничних переїздах Південної залізниці допущено 5 випадків дорожньо- транспортних пригод , під час яких травмовано 5 осіб та 12 загинуло. За аналогічниц період 2013 року було допущено  6 випадків. 

   На залізничних переїздах міста Люботин  допущено 4 випадки порушень Правил дорожнього руху водіями автотранспортних засобів через переїзд з охороною  27 км (зупинка Любівка). За фактами порушень матеріали передані  до Державної автоінспекції Харківського району Харківської області.

   Керівництво дистанції колії нагадує порушникам  правил проїзду через залізничні переїзди, що відповідальність водіїв транспортних засобів за порушення правил проїзду  через залізничні переїзди передбачено статтею 123 КУпАП:

«Стаття 123. Порушення особами, які керують транспортними засобами, правил руху через залізничні переїзди крім другої та третьої статті тягне за собою накладення штрафу від двадцяти до двадцяти п’яти неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

   В’їзд на залізничний переїзд особою, яка керує транспортним засобом, у випадках, коли рух через переїзд заборонений тягне за собою накладення штрафу від п’ятидесяти до семи десяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян з оплатним вилученням транспортного засобу у його власника чи без такого або позбавлення права керування транспортними засобами на  строк від шести  місяців до одного року з оплатним вилученням транспортного  засобу у його власника чи без такого або адміністративний арешт на строк від семи до десяти діб з оплатним вилученням транспортного засобу у його власника чи без такого.

   Порушення,  передбачене частиною другою цієї статті, вчинене водієм транспортного засобу під час надання послуг з перевезення пасажирів або під час перевезення небезпечних вантажів тягне за собою позбавлення права керування транспортними засобами на строк від одного до трьох років з оплатним вилученням транспортного засобу у його власника чи без такого або адміністративний арешт на строк від десяти до п’ятнадцяти діб з оплатним вилученням транспортного засобу у його власника чи без такого.

Пам’ятайте, що лише дисципліна на транспорті зможе зберегти  життя людей!

 

Начальник   дистанції колії

А.Л.Яловенко