Веб-портал міста Люботин » Головна » Про проведення Третього Національного конкурсу “Благодійна Україна”.

 Про проведення Третього Національного конкурсу “Благодійна Україна”.
Автор: Chekardina   Додано:25 вересня 2014   Переглядів:961   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 3)

Міністерство соціальної політики України листом від 16.09.2014р. № 832/014/91-14 повідомило про проведення Третього Національного конкурсу “Благодійна Україна”.

У конкурсі можуть брати участь благодійники, які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2014 року; благодійні проекти (ініціативи), реалізація яких (повністю або окремого етапу) була здійснена у зазначений період; суспільні інституції, які у цей період провадили діяльність, спрямовану на розвиток і підтримку благодійності в Україні, благоотримувачі, представники медіа.

Переможців визначатимуть в десяти основних і трьох спеціальних номінаціях Національною конкурсною комісією, за винятком номінацій “Народний благодійник” і “Благодійність у медіа”, де для визначення переможців передбачена спеціальна процедура.

Цього року Оргкомітет запроваджує спеціальні відзнаки для благодійників, які найбільш ефективно працюють у визначених сферах: культура, освіта, медицина, соціальний захист.

Кінцевий термін подачі заявок — 15 лютого 2015 року.

Визначення переможців конкурсу відбуватиметься в період з 15 лютого до 15 березня 2015 року. Церемонія нагородження переможців пройде у другій половині березня 2015 року в м. Києві.

Для участі у конкурсі необхідно подати до Оргкомітету конкурсу конкурсну заявку відповідної форми, яку можна отримати на веб-сайті Асоціації благодійників України www.vboabu.org.ua, офіційному сайті конкурсу  www.blagoukraine.org, або за запитом на адресу konkurs.blago@gmail.com. Заповнену заявку слід надіслати електронною поштою на адресу:   konkurs.blago@gmail.com. До заявки доцільно додати заскановані фотографії, публікації, відгуки, рекомендації тощо, які характеризують діяльність благодійника або хід реалізації проекту (ініціативи).

Телефон для довідок: (044) 537-12-80.   

                                               Відділ пільг та соціальних гарантій

                                               УСЗН Люботинської міської ради