Веб-портал міста Люботин » Головна » Дитинство без насильства

 Дитинство без насильства
Автор: Svetlana   Додано:12 грудня 2014   Переглядів:1070   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

   Жорстоке поводження з дитиною… Насильство…Торгівля дітьми… Експлуатація дитини…

  Останнім часом в Україні загострилась така соціальна проблема як жорстоке ставлення до дітей з боку дорослих.  Пияцтво, наркоманія, антисоціальний спосіб життя, аморальна поведінка батьків,  небажання нести відповідальність за дітей – все це породжує сімейне неблагополуччя, яке є реальною загрозою для життя та здоров’я дітей у власному домі.

   Люботинським міським центром соціальних служб для  сім’ї, дітей та молоді в рамках Всесвітньої акції «16 днів проти насильства», протягом листопада - грудня поточного року, було організовано  і проведено інформаційні заходи із сім’ями, які опинилися в складних життєвих обставинах та  в закладах освіти м. Люботин на теми: «Дитинство без насильства», «Розвиток у сучасної молоді культури та толерантності», «Запобігання торгівлі людьми», «Експлуатація дитячої праці». Метою заходів є профілактика насильства в сім’ї.

   Ми не маємо права закривати очі на жорстоке поводження з дітьми та бути байдужими до їх болю. Ми мусимо зупинити колесо насильства, яке може зруйнувати не одне життя, покалічити не одну долю. Кожен з нас має сказати "Ні! насильству над дітьми"

 

Люботинський міський ЦСССДМ