Веб-портал міста Люботин » Головна » Захистимо Вітчизну разом

 Захистимо Вітчизну разом
Автор: Chekardina   Додано:13 лютого 2015   Переглядів:888   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Захистимо Вітчизну разом

 

З метою інформування безробітних осіб щодо можливостей вступу до Збройних Сил, Національної гвардії та Державної прикордонної служби України, 12 лютого 2015 року в приміщенні Люботинського міського центру зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій офіцерського, старшинського, сержантського та рядового складу, які мають потребу Збройні Сили України та інші військові формування за участю представника Харківського об’єднаного районного військового комісаріату. В даному заході зв’яли участь 19 безробітних осіб.

Представник військового комісаріату надав присутнім особам роз’яснення щодо особливостей укладання контрактів з громадянами та військовослужбовцями, які приймаються на військову службу за контрактом, надав інформацію щодо соціальних гарантій військовослужбовцям, які беруть участь в Антитерористичній операції, та призваним під час мобілізації.

Деякі особи зацікавилися щодо проходження військової служби та відповідне питання будуть вирішувати безпосередньо в Харківському об’єднаному районному військовому комісаріаті. 

 

Захистимо Вітчизну разом