Веб-портал міста Люботин » Медична нарада за підсумками діяльності закладів охорони здоров'я

 Медична нарада за підсумками діяльності закладів охорони здоров'я
Автор: Svetlana   Додано:17 лютого 2015   Переглядів:2036   Категорія - [---]
 
 (голосів: 2)

 На виконання в регіоні завдань Президента України щодо забезпечення доступності медичної допомоги та медичного обслуговування для населення держави, розвитку інфраструктури закладів охорони здоров’я, зокрема у напрямку профілактики та лікування онкологічних захворювань 12 лютого 2015 року у приміщенні Люботинського виконкому було проведено медичну нараду за підсумками діяльності закладів охорони здоров'я КП «Люботинська ЦМЛ» та КЗОЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги»  у 2014 році та визначення пріоритетних напрямків розвитку галузі охорони здоров'я м. Люботин у 2015 році.

 На нараду були запрошені: заступник Люботинського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (гуманітарні та соціальні питання) Кравченко Н.В., представник Департаменту охорони здоров’я Харківської облдержадміністрації  - заступник головного лікаря з медичної допомоги КЗОЗ «Обласна клінічна лікарня-центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Володимир Анатолійович Ярош.

  Доповідали головний лікар КП «Люботинська центральна міська лікарня» О.В. Кандаурова, заступник головного лікаря з медичної частини КП «Люботинська ЦМЛ» Гримайло С.В., завідувач поліклінічним відділенням Ефіміна Н.А., головний лікар КЗОЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Люботинської міської ради О.В. Сердюченко «Аналіз роботи стаціонару та амбулаторно-поліклінічної служби у 2014 році».

Були розглянуті питання роботи лікарень, всіх служб, стан онкологічної служби, досягнення та помилки.

 Заключне слово було надано начальнику міського відділу охорони здоров’я Люботинської міської ради О.В. Скляру, в якому він підвів підсумки роботи, визначив пріоритетні напрямки діяльності, висловив подяку колективу.

Медична нарада за підсумками діяльності закладів охорони здоров'я

Медична нарада за підсумками діяльності закладів охорони здоров'я