Веб-портал міста Люботин » Головна » Оголошується конкурс на право надання послуг з вивезення рідких побутових відходів на території Люботинської міської ради

 Оголошується конкурс на право надання послуг з вивезення рідких побутових відходів на території Люботинської міської ради
Автор: Svetlana   Додано:13 березня 2015   Переглядів:792   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Оголошується конкурс на право надання послуг з вивезення рідких побутових відходів

на території Люботинської міської ради

 

  Об’єкти утворення рідких побутових  відходів за джерелами: багатоквартирний житловий фонд, домоволодіння приватного сектору, об’єкти торгівлі, адміністративні установи, інші підприємства, організації та установи міста.

  Об’єкт поводження з відходами: Північні та Південні очисні споруди м.Люботина

  До участі у конкурсі запрошуються підприємства усіх форм власності, які мають відповідну матеріально-технічну базу, досвід роботи.

  Організатор конкурсу – виконавчий комітет Люботинської міської ради (м. Люботин, вул. Радянська, 26, т. 741-27-54, 741-11-63).

Учасники конкурсу можуть отримати конкурсну документацію у відділі з питань розвитку інфраструктури міста та благоустрою (м. Люботин, вул. Радянська, 26, каб. 31, т. 741-11-63).

Кінцевий термін прийому конкурсних пропозицій – 15 квітня 2015 р.

Конкурс відбудеться 16 квітня 2015 р.

   Для участі у конкурсі учасники подають оригінали або засвідчені в установленому законодавством порядку копії таких документів: балансового звіту суб'єкта господарювання за останній звітній період; довідки відповідних органів державної податкової служби і Пенсійного фонду України про відсутність (наявність) заборгованості за податковими зобов'язаннями та платежем до Пенсійного фонду України; документ, що містить інформацію про технічний потенціал суб'єкта господарювання; документ, що містить відомості про обсяги надання послуг із перевезення  рідких побутових відходів за останній рік; технічний паспорт на спеціально обладнані транспортні засоби та довідки про проходження ними технічного огляду; довідки-характеристики спеціально обладнаних транспортних засобів; довідки про забезпечення створення умов для щоденного миття спеціально обладнаних транспортних засобів, їх паркування та технічного обслуговування; довідки про проходження водіями медичного огляду; документа, що містить відомості про досвід роботи з надання послуг з вивезення рідких побутових  відходів.

 

Виконавчий комітет