Веб-портал міста Люботин » Головна » Пропонуємо Вам використати право на зменшення витрат на оплату житлово-комунальних послуг.

 Пропонуємо Вам використати право на зменшення витрат на оплату житлово-комунальних послуг.
Автор: Chekardina   Додано:7 квітня 2015   Переглядів:833   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Шановні громадяни!

 

Пропонуємо Вам використати право на зменшення витрат на оплату житлово-комунальних послуг. Для цього потрібно звернутися до управління соціального захисту населення за місцем Вашої реєстрації (за фактичним місцем проживання - для осіб, які орендують житло) щодо призначення житлової субсидії з 1 травня 2015 року за адресою:

62433, Харківська область, м. Люботин, вул. Радянська, 26 кім. 5

Якщо Ви отримували субсидію протягом опалювального періоду 2014/2015 років, субсидія на наступний період призначається на підставі раніше поданих документів, без необхідності повторного звернення до управління соціального захисту населення та подання Заяви та Декларації.

Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, то відповіді на них Ви можете отримати у місцевому управління соціального захисту населення за телефоном  741 16 06.

 Також Ви можете дізнатися більше про програму житлових субсидій на сайті Міністерства соціальної політики України mlsp.gov.ua.

 

 

Відділ субсидій та адресних соціальних допомог