Веб-портал міста Люботин » Головна » Служба у справах дітей інформує

 Служба у справах дітей інформує
Автор: Chekardina   Додано:27 квітня 2015   Переглядів:1008   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

Служба у справах дітей інформує       

 

   21 квітня 2015 року відбулося засідання постійно діючої Комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Люботинської міської ради, до складу якої входять представники структурних підрозділів виконавчого комітету: служби у справах дітей, відділу з питань сім’ї, молоді та спорту, управління праці та соціального захисту населення, відділу освіти, юридичного відділу, відділу охорони здоров’я, а також ЛМЦСССДМ,  МВ УМВС України в Харківській області, управляння юстиції.

 

Служба у справах дітей інформує


   На розгляд Комісії були винесені ряд питань, серед яких: про доцільність позбавлення батька батьківських прав; неналежне виконання батьківських обов’язків,  про затвердження індивідуальних планів дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, про надання дозволу на дарування квартири, право користування якою мають малолітні, тощо. Оосбливого обговорення набуло питання координації соціальної роботи з дитиною, позбавленою батьківського піклування, що прибула разом з опікуном із зони АТО. До роботи з дитиною та класним колективом залучено шкільного психолога та спеціаліста служби у справах дітей.

   По кожному питанню пройшло активне обговорення та прийняті відповідні рішення, спрямовані на те, щоб належним чином захистити права та інтереси дітей.


                                                                                       Начальник служби у справах  дітей,

                                                                                       заступник голови комісії   

                                                                                        Губська Н.А.