Веб-портал міста Люботин » Головна » Виїзна акція центру зайнятості

 Виїзна акція центру зайнятості
Автор: Svetlana   Додано:12 травня 2015   Переглядів:946   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

   З метою якісного професійного  інформування про послуги у сфері зайнятості 07 травня 2015  року  з 10.00 до 14.00 у м.  Люботин, пл.Жовтнева (р-н Гиївка) працював Мобільний центр профорієнтації (модернізований) для мешканців міста та для осіб зі східних  регіонів України,  які вимушені були покинути місця постійного проживання. В даній акції взяли участь 47 осіб, у тому числі 5 осіб з числа вимушених переселенців.

  Використовуючи інформаційний куточок, спеціалісти Люботинського  міського центру зайнятості ознайомили  мешканців міста та переселенців з Донецької та Луганської областей з послугами, які надає служба зайнятості, інформували  про стан ринку праці, про вакансії по м. Люботину та м. Харкову, а також в цілому по Україні, знайомили з центрами професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, учбовими закладами  м. Харкова.

Бажаючих зареєструватися в службі зайнятості, запросили відвідати центр зайнятості із зазначенням адреси ЦЗ, графіку роботи та переліку документів.

    Наступний захід буде проведено 21 травня 2015 року за адресою: м.Люботин, сел. Караван  вул.Заводська, 13(біля селищного клубу).

 

Люботинський міський центр зайнятості