Веб-портал міста Люботин » Головна » "Люботинські джерела - 2015"

 "Люботинські джерела - 2015"
Автор: Chekardina   Додано:3 червня 2015   Переглядів:1290   Категорія - [Головна, Джерела 2015]
 
 (голосів: 2)

Наша люботинська  земля завжди була щедра на юні таланти. 31 травня у міському парку відбулося свято до Дня захисту дітей – «Люботинські джерела-2015». На літньому майданчику можна було переглянути світлини наших переможців у номінаціях «Декоративно-прикладне мистецтво» та «Живопис і малюнок». Діти та дорослі з цікавістю  розглядали малюнки та роботи, які виконані на найвищому рівні.

Поряд з виставкою дитячих робіт,  для тих, хто любить та цікавиться  історією рідного краю, розташувалася експозиція краєзнавчого музею «Мистецький Люботин».

Поблизу танцювального майданчику для маленьких та старших любителів книги працював пізнавально-розважальний майданчик «Читай-країна».

Юні художники дали волю своїм творчим фантазіям у малюнку на асфальті, за що отримали подарунки.

На спортивному майданчику, як і кожного року, боролися за звання кращою сім’ї батьки та їх діти. Для чоловіків-татусів завдання були складнішими, та й мами і діти старанно виконували поставлені для них завдання. Кожна сім’я отримала грамоти та подарунки, переможці сім’я Гиренко (ЗОШ №6) – приз.

На сцені пройшов гала концерт та нагородження переможців міського дитячого фестивалю-конкурсу мистецтв у всіх номінаціях. Секретар ради Гільова Л.В.  привітала  дітей зі святом та провела церемонію нагородження 13 керівників, вихованці яких отримали Гран-прі та 1-ші місця міського дитячого фестивалю-конкурсу мистецтв «Люботинські Джерела».

Всіх,  хто  в непростій боротьбі змогли вибороти призові місця, нагороджували голова журі в номінаціях «Декоративно-прикладне мистецтво» і «Малюнок та живопис» Марина Юріївна Микитенко та голова журі  у номінації «Вокальне мистецтво» та «Хореографія» Світлана Іванівна Лазоренко. 282 Переможців отримали дипломи, грамоти, подяки, сувеніри, подарунки, солодощі.

Батьки та друзі номінантів бурхливими оплесками вітали кожного з переможців та всіх учасників-артистів гала-концерту.

Закінчилося дитяче свято виставою «Еще не взрослые, но уже не дети» у виконанні театрального гуртка «Арлекін» будинку дитячої та юнацької творчості.

Ось і завершився ще один фестиваль дитячої творчості «Люботинські джерела». Завдяки йому, ми побачили дуже багато талановитих дітей а, можливо, стали свідками народження нових  українських зірок, які скоро яскраво засяють  на естрадному небосхилі або у художніх галереях!

Всім дітям бажаємо здоров’я, добра, миру, успіхів та цікавих канікул.

 

 

"Люботинські джерела - 2015"

 

"Люботинські джерела - 2015"

 

"Люботинські джерела - 2015"

 

"Люботинські джерела - 2015"

 

 

Фото свята у "Галереї міста": https://fotki.yandex.ru/users/ditrum/albums/