Веб-портал міста Люботин » Головна » Мітинг - реквієм, присвячений Дню скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні

 Мітинг - реквієм, присвячений Дню скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні
Автор: Chekardina   Додано:22 червня 2015   Переглядів:870   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Друга світова… Давно заросли травою окопи. Давно сіють пшеницю по землі, яка горіла й стогнала. А люди… Людям і досі болять завдані війною рани. Ця війна була одна на всіх. І у кожного – своя. Всі розуміли, що воюють на смерть за Батьківщину, за право на життя своїх дітей, онуків і правнуків. І кожний бачив війну по-своєму. З окопу. На марші. У шпитальній палаті. З борту літака. У перископ підводного човна. Крізь проріз прицілу. І було їх – мільйони… У вир війни було втягнуто 61 державу. Битви йшли на території 40 країн Європи, Азії та Африки. Понад 60 мільйонів загиблих – ось кривавий підсумок Другої світової.

22.06.15 р. у міському парку біля Меморіалу Слави відбувся мітиг-реквієм,  присвячений Дню скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні.  

Вічний вогонь горить незгасимо. Це вогонь пам’яті живих про загиблих, вогонь пам’яті серця. Материнські руки Вітчизни високо піднесли імена героїв і поставили їх на постамент вічності.

Пам'ять загиблих у роки Другої світової  війни вшанували хвилиною мовчання та до братської могили  поклали квіти в знак пам'яті загиблих в боях героїв.

Про кожну краплю крові, кожну сльозу, які пролиті нашим народом, мають знати нинішні і майбутні покоління.

 

Мітинг - реквієм, присвячений Дню скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні