Веб-портал міста Люботин » Головна » Виїзна акція центру зайнятості 30.06.2015

 Виїзна акція центру зайнятості 30.06.2015
Автор: Chekardina   Додано:30 червня 2015   Переглядів:1004   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

Виїзна акція центру зайнятості

З метою якісного професійного інформування про послуги у сфері зайнятості 30 червня 2015 року з 10.00 до 14.00 у м. Люботин, вул.Полтавський Шлях (р-н Старого Люботина) працював Мобільний центр профорієнтації (модернізований) для мешканців міста та для осіб зі східних регіонів України, які вимушені були покинути місця постійного проживання. В даній акції взяли участь 49 осіб, у тому числі 3 осіб з числа вимушених переселенців.

Використовуючи інформаційний куточок, спеціалісти Люботинського міського центру зайнятості ознайомили мешканців міста та переселенців з Донецької та Луганської областей з послугами, які надає служба зайнятості, інформували про стан ринку праці, про вакансії по м. Люботину та м. Харкову, а також в цілому по Україні, знайомили з центрами професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, учбовими закладами м. Харкова.

Бажаючих зареєструватися в службі зайнятості, запросили відвідати центр зайнятості із зазначенням адреси ЦЗ, графіку роботи та переліку документів.

Наступний захід буде проведено 01 липня 2015 року за адресою: м.Люботин, Колійно машинна станція.

 

Люботинський міський центр зайнятості