Веб-портал міста Люботин » Головна » ЗАЛІЗНИЧНИЙ ПЕРЕЇЗД- ЗОНА НЕБЕЗПЕКИ !

 ЗАЛІЗНИЧНИЙ ПЕРЕЇЗД- ЗОНА НЕБЕЗПЕКИ !
Автор: Svetlana   Додано:6 жовтня 2015   Переглядів:911   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

  Протягом  2015 року на залізничних переїздах залізниць України допущено 48 випадків зіткнень рухомого складу з автотранспортом, у тому числі 8 із яких були допущені на переїздах із черговим працівником. Через допущені зіткнення 11 осіб загинуло та 26 осіб травмовано, із яких на переїздах із черговим працівником двоє загинуло та п»ятеро травмовано.

  Найбільш резонансі випадки ДТП були допущені на Донецькій та Південно-Західній залізницях. Основні причини: ігнорування водіями автотранспортних засобів всіх існуючих правил - це проїзд на забороняюче показання світлофорів, об»їзд основних шлагбаумів, які повністю перекривають проїзну частину.

 Засобами масової інформації та телебачення громадянам надається достатньо інформації про небезпеку на переїздах, але за 9-ть місяців поточного року на переїздах міста Люботин продовжуються допускатись випадки порушень: на переїзді з охороною 23 км (зупинка Водяне) допущено 2 випадки порушень водіями Правил дорожнього руху у січні та серпні місяцях. На переїзді з черговим   27 км (зупинка Любівка)   допущено  1 випадок порушень у квітні місяці.

  З метою підвищення рівня безпеки руху на залізничних переїздах нагадуємо, що в’їзд на залізничний переїзд особою, яка керує транспортним засобом, у випадках, коли рух через переїзд заборонений тягне за собою накладення штрафу від п’ятидесяти до семи десяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян з оплатним вилученням транспортного засобу у його власника чи без такого або позбавлення права керування транспортними засобами на  строк від шести  місяців до одного року з оплатним вилученням транспортного  засобу у його власника чи без такого або адміністративний арешт на строк від семи до десяти діб з оплатним вилученням транспортного засобу у його власника чи без такого.     Порушення,  передбачене частиною другою цієї статті, вчинене водієм транспортного засобу під час надання послуг з перевезення пасажирів або під час перевезення небезпечних вантажів тягне за собою позбавлення права керування транспортними засобами на строк від одного до трьох років з оплатним вилученням транспортного засобу у його власника чи без такого або адміністративний арешт на строк від десяти до п’ятнадцяти діб з оплатним вилученням транспортного засобу у його власника чи без такого.

Водій! Пам’ятай ! Від твоїх дій залежить твоя доля, життя і здоров»я  пасажирів та працівників залізничного транспорту!

 

Головний інженер

Каневський А.Ю.