Веб-портал міста Люботин » Головна » _ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ АТО!_

 _ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ АТО!_
Автор: Chekardina   Додано:17 листопада 2015   Переглядів:871   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

ДО УВАГИ  УЧАСНИКІВ АТО!

 

Управління соціального захисту населення Люботинської міської ради, на виконання вимог Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів щодо психологічної реабілітації постраждалих учасників антитерористичної операції, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 31.03.2015 № 221 (далі – Постанова), доводимо механізм отримання учасниками АТО реабілітаційних послуг за кошти державного бюджету (не менше 14 днів).

Для отримання реабілітаційних послуг учасник АТО або його законний представник звертається до органів соціального захисту населення за місцем реєстрації, а учасник АТО або його законний представник, який переселився з тимчасово окупованої території чи районів проведення антитерористичної операції, за фактичним місцем проживання відповідно до довідки про взяття на облік особи, яка переміщується з тимчасово окупованої території України або району проведення антитерористичної операції,  та заповнює заяву.

До заяви додається:

- копія посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни;

- копія документа, що підтверджує безпосереднє залучення до виконання завдань антитерористичної операції в районах її проведення.

(Під час подання копій, особа надає їх оригінали для огляду).

Орган соціального захисту населення:

- реєструє зазначені вище документи;

- видає учаснику АТО направлення на психологічну реабілітацію до реабілітаційної установи за формою.

Після отримання від органу соціального захисту населення направлення на реабілітацію (із зазначенням початку та закінчення терміну реабілітації), учасник АТО прибуває до реабілітаційної установи у строк, вказаний у направленні.

Учасник АТО приймається до реабілітаційної установи на підставі направлення на психологічну реабілітацію.

Після закінчення реабілітації реабілітаційна установа у  5-денний строк з дня завершення реабілітації надсилає органу соціального захисту населення, що направив учасника АТО на психологічну реабілітацію, заповнений корінець направлення (відмітку про проходження психологічної реабілітації).


Отримати реабілітаційні послуги  можливо в наступних установах:

- ДП «Клінічний санаторій «Курорт Березовські мінеральні води» ЗАТ «Укрпрофздоровниця» - 62363, Харківська обл., Дергачівський р-н, с.Березівське, тел. (057)700-33-16;

-  ДП «Південь-Курорт-Сервіс» санаторій «Орізонт» - 67780, Одеська обл., Білгород-Дністровський р-н, смт. Сергіївна, вул. Гагарінв,1а, тел. (04849)4-87-10, 4-88-41;

-  ТОВ «Санаторій «Феофанія», 03143, м. Київ, Голосіївський р-н, вул.. Ак.Лебедєва,27, тел. (044)469-56-71, 526-71-12;

-  Менський санаторій «Остреч», 15600, Чернігівська обл.., Менський р-н, м.Мена, урочище Остре, тел. (04644)2-14-12, 2-14-00.

 

За додатковою інформацією та направленням звертатися до УСЗН Люботинської МР, відділ пільг та соціальних гарантій, за адресою: м.Люботин, вул. Радянська, 41 кім.№1, тел. (057)741-01-31