Веб-портал міста Люботин » Головна » Правова допомога внутрішньо переміщеним особам

 Правова допомога внутрішньо переміщеним особам
Автор: Svetlana   Додано:27 листопада 2015   Переглядів:979   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

Правова допомога  внутрішньо переміщеним особам

 

Фахівці Люботинського  міського центру зайнятості спільно з спеціалістами  Управління соціального захисту населення Люботинської міської ради та  представниками Норвезької ради у справах біженців 27 листопада 2015 року в приміщенні центру зайнятості провели інформаційний семінар з правових питань для внутрішньо переміщених осіб.

Представники Норвезької ради у справах біженців розповіли відвідувачам про  спектр послуг, які надають відповідній категорії осіб, надали консультації щодо оформлення житлових субсидій  та особливості укладання договорів оренди.

Присутній спеціаліст  управління соціального захисту населення міської ради надала  детальні роз’яснення з питань чинного законодавства щодо оформлення житлових субсидій та інших нагальних проблем.

Фахівці центру зайнятості учасників заходу проінформували про послуги, які надає служба зайнятості, про професійне навчання,  в тому числі у Центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, про актуальні вакансії  по м.Люботин та        м. Харкову, про заходи сприяння зайнятості, які запроваджуються для внутрішньо переміщених осіб  з числа зареєстрованих безробітних та інше.

Всі учасники семінару отримали безкоштовні правові консультації з різноманітних актуальних питань та  присутнім надані візитки  з контактними даними Норвезької ради у справах біженців.

 

Правова допомога  внутрішньо переміщеним особам

Люботинський міський

 центр зайнятості