Веб-портал міста Люботин » Головна » ПАТ "ХАРКІВГАЗ" ІНФОРМУЄ

 ПАТ "ХАРКІВГАЗ" ІНФОРМУЄ
Автор: Svetlana   Додано:10 грудня 2015   Переглядів:1196   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

  У зв’язку з набуттям чинності "Кодексу газорозподільних систем", впровадженням нових сервісних послуг для споживачів природного газу надаємо інформацію щодо запуску нового сервісного продукту - Особистий кабінет та інформацію про порядок зняття та передачі показань лічильників газу. 

 

Начальник управління 

Семінахін А. В.

ДЛЯ СПОЖИВАЧІВ ГАЗУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ЗАПРАЦЮВАВ

ОСОБИСТИЙ ОНЛАЙН КАБІНЕТ

    Запуск даного сервісу дозволяє користувачам блакитного палива контролювати стан свого особового рахунку і керувати ним, не виходячи з будинку.

  Пройти реєстрацію і користуватися особистим кабінетом можуть споживачі природного газу - фізичні особи, які використовують газ для побутових потреб, або  приватні підприємці, на чиє ім’я відкритий особовий рахунок. Реєстрація здійснюється на сайті http://104.ua.

   У особистому кабінеті споживачі можуть перевірити поточний баланс, внести показання лічильника, подивитися історію платежів, а також здійснити онлайн оплату за спожитий природний газ.

   Крім того, у користувачівз’явиться можливість прямого зв’язку з постачальником. За допомогою Особистого кабінету можна поставити питання і отримати необхідну відповідь.

               При проходженні етапу реєстрації, споживачам газу необхідно вказати номер особового рахунку та останню суму оплати за послуги газопостачання. Для уточнення таких даних мешканці Харківської області можуть звернутися до контакт - центру ПАТ "Харківгаз" за телефоном (057)766-21-04, (066)209-78-04, e-mail: contact@kh.104.ua.

   Звертаємо Вашу увагу, що на початковому етапі сервіс буде працювати в тестовому режимі. Якщо Ви виявили помилки в роботі Особистого кабінету - просимо повідомляти про це за адресою: support@104.ua.

ПАТ "ХАРКІВГАЗ" ІНФОРМУЄ