Веб-портал міста Люботин » Головна » Новорічні свята весела пора для дітлахів!

 Новорічні свята весела пора для дітлахів!
Автор: Svetlana   Додано:5 січня 2016   Переглядів:919   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

  Зимова пора найбільш всього асоціюється у кожного з нас з новорічними свята, ялинкою, подарунками та Дідом Морозом. Особливо чекають цих свят перш за все дітлахи. Готують разом з батьками казкові костюми, вчать новорічні віршики та чекають на дива і подарунки. І ми дорослі намагаємося зробити усе можливе для того, щоб сталося диво і уявна казка стала реальністю.

  І така казка відбулася для наших дітлахів 25 грудня 2015 року у приміщення Люботинської гімназії №1. Це театралізована загальноміська новорічна вистава «Аліса у країні чудес». Під час цієї вистави дітлахи не тільки бачили гру акторів і самі також були її учасниками. Вони грали в ігри, розгадували загадки, розповідали вірші, мандрували разом з героями у країні казок, рятували маленького зайчика від страшної Червоної королеви та знаходили ключі від чарівної скрині. Звичайно у нашій казці добро перемогло і усі діти отримали призи та подарунки. 

  Дітей привітала зі святом заступник міського голови Кравченко Н.В. та побажала їх здоров’я, відмінних успіхів у навчанні та веселого відпочинку від час канікул. Також на святі був присутній   помічник Народного депутата України Кацуби В.М. директор КЗМЦФЗН «Спорт для всіх» Удянський Ю.В., який привітав їх зі святами та вручив солодкі подарунки.

   Новорічна казка дарує усім свою зимову красу, неймовірні дива, розваги та подарунки. Нехай у цю пору справдяться найзаповітніші мрії кожної дитини та буде мир у родинах!

Оргкомітет