Веб-портал міста Люботин » Головна » В Люботині завершують будівництво водозабірної свердловини

 В Люботині завершують будівництво водозабірної свердловини
Автор: Chekardina   Додано:15 січня 2016   Переглядів:909   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

 

 

В Люботині завершують будівництво водозабірної свердловини

14 січня заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Євгеній Шахненко відвідав місто Люботин з робочою поїздкою.

В ході поїздки Євгеній Шахненко ознайомився з ходом будівництва Люботинського комплексу по управлінню комунальними відходами .

Сьогодні на об’єкті відбувається зачистка від сміття території під будівництво котловану, а також готується фундамент для будівлі заводу для переробки сміття. Вже готові під’їзна дорога та дороги для внутрішнього обслуговування комплексу, встановлене огородження навколо території звалища. Також забудовники вже підвели до комплексу електромережі.

«Наразі вже виробляються металеві конструкції каркасу основної будівлі комплексу по управлінню відходами. Найближчим часом почнеться монтаж цих конструкцій», - розповів Євгеній Шахненко.

Також під час поїздки заступник голови ХОДА проінспектував будівництво свердловини на підземному водозаборі в Люботині по вулиці Курортній, 19.

«На сьогодні буріння свердловини практично завершене, починається монтаж фільтрової колони, а також підведення електро- та водопостачальних мереж, - повідомив Євгеній Шахненко. - Вже почалися роботи з благоустрою території. До 1 лютого всі роботи мають бути завершені».

Кошти на будівництво свердловини в Люботині були виділені з обласного бюджету.

В ході робочого візиту заступник керівника області також провів виробничу нараду в адміністративній будівлі виконавчого комітету Люботинської міської ради. Крім того, перебуваючи в Люботині, Євгеній Шахненко відвідав садибу князя Святополка-Мирського.

 

 

Джерело: http://kharkivoda.gov.ua/news/78482