Веб-портал міста Люботин » Головна » Привітання міського голови до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

 Привітання міського голови до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав
Автор: Chekardina   Додано:12 лютого 2016   Переглядів:1063   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Шановні люботинці!

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Це день пам’яті про сумнозвісні події війни в  Афганістані та в інших країнах, вшанування усіх воїнів-інтернаціоналістів.

Літопис афганської війни містить безліч прикладів героїзму та мужності воїнів, які самовіддано виконували свій обов’язок в горах та пустелях, в повітрі, в наступі та обороні, при врятуванні бойових товаришів та мирних жителів країни.

Ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, хто загинув. Вони вічно будуть жити в серцях нинішніх і майбутніх поколінь.

Висловлюємо слова глибокої вдячності всім, хто повернувся додому, хто чесно і мужньо виконав свій військовий і громадянський обов’язок.

Шановні учасники бойових дій!         

Ви – взірець справжнього, дієвого патріотизму для кожної чесної людини і свідомого громадянина, наочне свідчення людської відданості, героїзму та мужності.

Тож, від усього серця бажаємо вам і вашим родинам здоров’я, родинного затишку та благополуччя, впевненості в завтрашньому дні.

Хай буде мирним та безхмарним  небо над Україною! 

 

З повагою,

Люботинський міський голова   Л.І.Лазуренко