Веб-портал міста Люботин » Головна » ШАНОВНІ РОБОТОДАВЦІ!

 ШАНОВНІ РОБОТОДАВЦІ!
Автор: Svetlana   Додано:12 лютого 2016   Переглядів:852   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

  Люботинський міський центр зайнятості Інформує Вас, що Благодійний Фонд “Карітас України” в м. Харкові оголошує конкурс на участь у проекті “Створення робочих місць для нового життя. Гранти для роботодавців”.

  До участі у проекті запрошуються підприємства, що мають приватну форму власності та фізичні особи – підприємці, які працевлаштовують внутрішньо – переміщених осіб (далі ВПО) за направленням центру зайнятості та отримують компенсацію згідно Постанови КМУ від 8 вересня 2015 р. № 696.

Зазначена постанова передбачає, що роботодавець, який працевлаштовує ВПО з числа безробітних по строковому трудовому договору на 1 рік, має право на відшкодування витрат на оплату праці, але не вище середньої заробітної плати по регіону, протягом 6 місяців за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття.

  В свою чергу грант передбачає виплату 100 000 грн. на створення не менш ніж трьох робочих місць для працевлаштування ВПО. Кошти гранту можуть бути використані як на подовження терміну компенсації витрат на оплату праці, так і придбання обладнання.

  Вимоги грантодавця: термін працевлаштування ВПО на створеному постійному робочому місці – не менш ніж 12 місяців. У разі звільнення ВПО за власним бажанням, на це місце повинна бути працевлаштована інша особа з числа ВПО.

  У разі зацікавленості, пропонуємо надіслати скан-копію заповненої анкети (додається) до Благодійного Фонду “Карітас України” в м. Харкові за адресою: career.grant@gmail.com до  21 лютого 2016 року.

 

ШАНОВНІ РОБОТОДАВЦІ!

ШАНОВНІ РОБОТОДАВЦІ!