Веб-портал міста Люботин » Головна » Рішення сесії "Про внесення змін та доповнень до рішення ІІ сесії Люботинської міської ради VІІ скликання"

 Рішення сесії "Про внесення змін та доповнень до рішення ІІ сесії Люботинської міської ради VІІ скликання"
Автор: Svetlana   Додано:2 березня 2016   Переглядів:1339   Категорія - [Головна, Процес декомунізації]
 
 (голосів: 1)

РІШЕННЯ

      

 від 23 лютого   2016 р.   № 73

м. Люботин  

 

Про внесення змін та доповнень до рішення ІІ сесії  Люботинської міської ради  VІІ скликання «Про виконання Закону України

«Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону

пропаганди їхньої символіки» від 22.12.2015 р. № 87

 

  Розглянувши службову записку  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кравченко Н.В., беручи до уваги  протокол засідання комісії з питань найменування та встановлення пам’ятних знаків від 05.02.2016 р., керуючись  ст.26,37  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законами України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», « Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен   ( псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», та Регламентом Люботинської міської ради VI скликання, Люботинська міська рада

                                                                             

ВИРІШИЛА:                      

 

1.Внести зміни до додатку до рішення ІІ сесії  Люботинської міської ради № 87 від 22.12.2015р. «Про виконання Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», виклавши його в новій редакції  (додається).

 2.Додаток до рішення ІІ сесії  Люботинської міської ради № 87 від 22.12.2015 р. «Про виконання Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» вважати таким, що втратив чинність.

 3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кравченко Н.В. та постійну депутатську комісію з питань прав людини,законності, регламенту, місцевого самоврядування, депутатської діяльності і етики.

 

Міський голова  Л.І.Лазуренко