Веб-портал міста Люботин » Головна » Нарада міського голови із представниками громадськості міста

 Нарада міського голови із представниками громадськості міста
Автор: Svetlana   Додано:15 березня 2016   Переглядів:850   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

  У період початку березня відбулися робочі наради міського голови Лазуренка Л.І. із міськими організаціями воїнів-афганців, чорнобильців, ветеранською організацією, представниками органів самоорганізації населення – головами квартальних комітетів.

  

  Метою зустрічі було почути громаду щодо оперативного вирішення проблемних питань, налагодити  тіснішу співпрацю міської ради з мешканцями та у подальшому продовжувати спільні проекти щодо життєдіяльності міста.

  Міський голова повідомив членам громади про виконану роботу за короткий період та проінформував про подальші напрямки діяльності влади і поділився планами на майбутнє.

  Він відзначив, що обласною Програмою соціально-економічного розвитку Харківської області передбачено ряд заходів по капітальним вкладенням на об’єкти соціально-економічного значення м. Люботина. Це і реконструкція вуличного освітлення із застосуванням світлодіодних світильників, і будівництво міні-каналізаційної насосної станції по вул. Шмідта - Громова  та капітальний ремонт каналізаційного колектору, введення в експлуатацію КНС, будівництво котельні в ЗОШ № 4 та переобладнання  котельні ЗОШ № 3  з метою  переходу на тверде паливо.

  Також плануються впровадження масштабних проектів по будівництву багатофункціонального фізкультурно-оздоровчого комплексу в м. Люботин, вул. Миру,35, проведенню реабілітаційних робіт на території пам’ятки архітектури національного значення (рег. №200030/2-Н) - Палац заміської садиби в  м. Люботині по вул. Хижного, 16/19, пов’язані  з реконструкцією під суспільно-культурний центр патріотичного виховання молоді та  реабілітації учасників АТО і осіб з тимчасово окупованих територій. Повним ходом іде будівництво Комплексу по управлінню комунальними відходами в м. Люботин.

   Радник міського голови Рубан  В.В. доповів присутнім про участь міста в обласному Конкурсі міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом у майбутнє». Він відзначив, що і квартальні комітети, і депутати міської ради, і громадськість міста підготували та представили матеріали в номінації, які передбачають встановлення дитячих майданчиків у місті, автобусних зупинок, заміну вікон у дитячих закладах на металопластикові, енергозберігаючі. Усього було надано на обласний Конкурс 46 міні-проектів.

  Представники громади піднімали питання щодо об’єднання медичних закладів міста, проблеми освітлення вулиць, ремонту доріг, автобусного сполучення, своєчасного вивезення сміття, будівництва артезіанської свердловини для забезпечення потреб міста.

 Керуюча справами міськвиконкому Приходько Т.Г. проінформувала присутніх про організацію загальноміського конкурсу «Кращий квартал міста» та запропонувала долучитися до участі в конкурсі.

  Лазуренко Л.І. відзначив, що перед міською владою стоїть багато завдань і тільки спільна діяльність влади і громади  буде давати позитивний результат. Також наголосив, що всі конструктивні пропозиції та побажання, висловлені в ході наради, будуть враховані в подальшій роботі. Але щоб навести лад у нашому місті, нам усім потрібно усвідомити, що порядок і добробут  Люботина – в наших з вами руках. І лише усі разом ми зможемо зробити  місто чистим, гарним та затишним. 

 

Радник міського голови  

Куденко Л.В.