Веб-портал міста Люботин » Головна » 16.03.2016 року відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини

 16.03.2016 року відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини
Автор: Chekardina   Додано:18 березня 2016   Переглядів:784   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

       У виконавчому комітеті Люботинської міської ради 16.03.2016 року відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини. У засіданні взяли участь начальники структурних підрозділів виконкому та керівники установ, підприємств, організацій, що опікуються питаннями дітей.

         На розгляд членів комісії було винесено 11 питань, серед яких: про набуття статусу дитини, позбавленої батьківського піклування і влаштування неповнолітнього під опіку,  про визначення місця проживання малолітніх дітей, про надання висновків про доцільність позбавлення батьківських прав. Крім того, учасники заходу обговорили індивідуальні плани соціального захисту дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

          За результатами роботи комісії вирішено: підготувати проекти рішень виконавчого комітету, висновки  органу опіки та піклування про доцільність позбавлення батьківських прав, затверджено 5 індивідуальних планів соціального захисту дітей. Закінчено заслуховування звітів про стан утримання, навчання і виховання дітей в прийомних сім’ях за 2015 рік.

 

Начальник служби у справах дітей Губська Н.А.

 

 

16.03.2016 року відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини