Веб-портал міста Люботин » Головна » Круглий стіл на тему: «Вирішення проблем з безпритульними тваринами в м. Люботині в умовах європейської інтеграції України»

 Круглий стіл на тему: «Вирішення проблем з безпритульними тваринами в м. Люботині в умовах європейської інтеграції України»
Автор: Chekardina   Додано:8 квітня 2016   Переглядів:786   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Круглий стіл на тему: «Вирішення проблем з безпритульними тваринами в м. Люботині в умовах європейської інтеграції України»

7 квітня у міській раді відбувся круглий стіл на тему: «Вирішення проблем з безпритульними тваринами в м. Люботині в умовах європейської інтеграції України», ініціатором якого виступив Громадянський союз «Наше право».

В заході взяли участь міський голова Лазуренко Л.І., ініціатори зустрічі, член робочої групи при Міністерстві екології та природних ресурсів України О. Кравченко, представник Британської організації «Naturewatch» Н. Сорокопуд, депутати ради та громадськість міста.

Присутні обговорили проблему з безпритульними тваринами в нашому місті, в цілому в Україні, визначили першочергові завдання реформування сфери поводження з тваринами, покращення санітарно-епідеміологічної обстановки в Люботині.

Міський голова Лазуренко Л.І. наголосив на важливості даного заходу, який спрямований на досягнення порозуміння та співпрацю  громади і влади, підвищення культури утримання тварин, покращення епізоотичної ситуації у місті, створення умов для профілактики явища безпритульних тварин, зміні громадської думки у бік гуманного та етичного ставлення до тварин, що позитивно вплине на виховання підростаючого покоління.

Підсумком круглого столу стало створення робочої групи для цивілізованого врегулювання  питання поводження з безпритульними тваринами.


Радник міського голови Куденко Л.В.