Веб-портал міста Люботин » Головна » Привітання голови ХОДА Райніна І.Л.

 Привітання голови ХОДА Райніна І.Л.
Автор: Chekardina   Додано:12 травня 2016   Переглядів:765   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Привітання голови ХОДА Райніна І.Л.

Дорогі земляки!


8 та 9 травня – одні з головних днів для нашої держави та нашої Харківщини. Минулого року за ініціативи Президента України Петра Порошенка ми започаткували добру традицію – відзначати 8 травня День пам’яті та примирення. Це день пам’яті тих людей, які не повернулися додому з війни. Тих, хто захищав нашу країну в часи Другої Світової, тих, хто воював на чужині, приймаючи участь у миротворчих операціях у різних країнах світу, тих, хто протягом двох останніх років боронить мир і спокій нашої країни, стоячи в окопах на сході України.

У День пам’яті та примирення ми вшануємо героїв та вклонимося їх світлій пам’яті. 9 Травня – це Велике свято. У цей день ми згадаємо всіх, хто зробив внесок у найголовнішу перемогу людства – перемогу над нацизмом. Ми вклонимося тим, завдяки кому завершилася найстрашніша та найкровопролитніша війна в сучасній історії – Друга світова.

Як і торік, у ці два дні поряд стоятимуть сиві ветерани та молоді хлопці, які щойно повернулися із зони АТО, - герої різних часів, яких поєднує любов до рідної землі та готовність захищати її до останнього подиху.

Запевняю: ми зробимо все для того, щоб ці дні в нашій області пройшли мирно та безпечно, не дозволимо нікому використати святі дати для розхитування ситуації в регіоні!

Закликаю всіх 8 та 9 травня приєднатися до заходів, що пройдуть у Харкові та районах області, принести квіти на меморіали та братні могили, вшанувати справжніх героїв.

Бажаю всім нашим ветеранам - і тим, хто святкував цей день у далекому 1945-му, і тим, хто тільки нещодавно повернувся до Харківської області з фронту - здоров'я, життєвих сил, віри в краще і, звичайно ж, мирного неба над головою!

 

Голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін