Веб-портал міста Люботин » Головна » БЕЗПЕКА ДОРОЖНЬОГО РУХУ_

 БЕЗПЕКА ДОРОЖНЬОГО РУХУ_
Автор: Chekardina   Додано:25 травня 2016   Переглядів:705   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 2)

БЕЗПЕКА ДОРОЖНЬОГО РУХУ

 

У світі в дорожньо- транспортних пригодах щорічно гине понад осіб та біля 50 млн. осіб отримують травми.

Щороку на автошляхах України гине понад 4 000 осіб та більше ніж 30 000 отримують травми. ДТП є першою за поширеністю  причиною смерті молоді  у віці від 15 до 24 років та другою серед дітей у віці  від 5 до 14 років.

В період з 16 по 22 травня 2016 року по Укрзалізниці проводиться Тиждень безпеки дорожнього руху в рамках Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху 2011-2020 років проголошеного  Резолюцією Генеральної Асамблеї Організації Об»єднаних Націй, під час якого увагу буде привернуто до проблем  травматизму та смертності на дорогах,  особливо

Єдиною причиною абсолютно всіх дорожньо- транспортних пригод є грубе ігнорування водіями вимог Правил дорожнього руху – цей  пункт стандартного службового повідомлення проходить через всі документи по випадках ДТП.

Нема ніяких сумнівів, що всі необхідні заходи для забеспечення безпеки руху  на дорогах   будуть  втілені в  життя, але для того щоб трагедії х повторювались  як  можно менше залишається лише ще раз нагадати шановним водіям, що життя одне і безглуздо його позбавитись, порушивши елементарні правила.

Єдина гарантія недопущення ДТП  та його страшних наслідків – суворе дотримання  правил руху.

 

 

                                                                    Начальник Люботинської дистанції колії

                                                                    А.Л.Яловенко