Веб-портал міста Люботин » Головна » ПАТ «ХАРКІВГАЗ» НАДАЄ ПРЕМІЇ ЗА ІНФОРМАЦІЮ ПРО КРАДІЖКИ ГАЗУ

 ПАТ «ХАРКІВГАЗ» НАДАЄ ПРЕМІЇ ЗА ІНФОРМАЦІЮ ПРО КРАДІЖКИ ГАЗУ
Автор: Svetlana   Додано:25 травня 2016   Переглядів:710   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

ПАТ «ХАРКІВГАЗ» НАДАЄ ПРЕМІЇ ЗА ІНФОРМАЦІЮ ПРО КРАДІЖКИ ГАЗУ

 

  За 4 місяці 2016р. фахівцями ПАТ «Харківгаз» зафіксовано майже 100 самовільних підключень та врізок споживачів до газових мереж. Небезпека в тому, що такі приховані втручання в систему газопостачання як правило спричиняють аварії. Через це без газу на тривалий час можуть залишитись мешканці сусідніх будинків, вулиць та квартир. Для попередження таких випадків, ПАТ «Харківгаз» впроваджує практику співпраці та винагороди споживачів, які проінформують підприємство про дії горе-винахідників.

  Найчастіше крадіжками газу займаються споживачі, які використовують газ для здійснення підприємницької діяльності, отримання прибутку але не хочуть платити за енергоресурс. Ще одна категорія крадіїв – це споживачі, які офіційно відключені від мережі через значну заборгованість за газ. Не бажаючи мати рівні умови користування блакитним паливом з іншими мешканцями Харківської області, такі споживачі не тільки спричиняють державі мільйонні збитки, а і наражають себе, своїх близьких та сусідів на небезпеку.

  «ПАТ «Харківгаз» вдячно людям, які виявляють пильність при споживанні природного газу. Тому впроваджує практику преміювання наших клієнтів. Якщо інформація про незаконне використання газу буде підтверджена, споживача, який попередив шахрайські дії та аварійну ситуацію, очікує винагорода», - повідомив заступник голови правління з обліку газу ПАТ «Харківгаз» Юрій Маслюк.

   Розмір винагороди визначатиметься в кожному випадку окремо, після перевірки і підтвердження отриманих даних. Найбільше відзначатимуться споживачі, що сповістять про значну шкоду від розкрадання блакитного палива.

    Повідомити про незаконні приєднання до системи газопостачання, втручання в роботу лічильників газу, інші дії, що перешкоджають стабільній роботі газових мереж мешканці Харківської області можуть за телефоном ПАТ «Харківгаз» (057) 341-44-70. Вся отримана підприємством інформація матиме конфіденційний характер.

   «Так або інакше будь-яке порушення буде виявлено нашим підприємство. Для цього є необхідний досвід та сучасне обладнання. Ще раз звертаємо увагу «підпільних» споживачів, що незаконне використання газу тягне за собою компенсацію заподіяних державі збитків, загрожує життю та здоров’ю оточуючих людей», - відзначив Юрій Маслюк.

 

Довідка: ПАТ "Харківгаз" здійснює розподіл природного газу на території Харківської області. Підприємство обслуговує 17 тис. км. газопроводів. Щорічні обсяги транспортування складають близько 800 млн. м. куб. природного газу. ПАТ "Харківгаз" забезпечує природним газом понад 450 тис. домоволодінь Харківщини. Підприємство є одним з найбільших роботодавців та платників податків області. Штат підприємства складає близько 3 тис. працівників. Щорічні податкові відрахування Компанії до бюджетів усіх рівнів становлять більше 100 млн. гривень.