Веб-портал міста Люботин » Головна » Щодо участі у Форумі підприємців «Справедливі податки — Успішна країна»

 Щодо участі у Форумі підприємців «Справедливі податки — Успішна країна»
Автор: Svetlana   Додано:1 червня 2016   Переглядів:751   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

  Щодо участі у Форумі підприємців «Справедливі податки — Успішна країна», що відбудеться 2 червня 2016 року в місті Харків.

  Метою заходу є розробка нової справедливої податкової політики для українських підприємців та громадян. Діюче податкове законодавство дозволяє олігархам не сплачувати податки та виводити капітали до офшорів. Натомість податковий тягар повністю перекладений на звичайних українців, які своєю щоденною працею, попри всі проблеми та перешкоди, розбудовують економіку нашої держави та забезпечують її майбутнє.

  Ми впевнені: податки повинні сплачувати всі, або ніхто! Небайдужі громадяни та чесні підприємці повинні створити нову, справедливу, податкову політику нашої держави. Новий Податковий кодекс — це сприятливі умови для ведення власного бізнесу, розвинена економіка країни, нові робочі місця, стабільний курс гривні та впевненість у майбутньому.

  До участі у Форумі запрошуються підприємці регіону, громадські діячі та журналісти, експерти в сфері податкового законодавства, економіки і права, політики. Під час заходу запланована дискусія за участю авторитетних податкових експертів та громадських діячів. За допомогою онлайн – комунікацій долучитися до обговорення та запропонувати свої ідеї зможуть усі бажаючі. Крім того, програма заходу передбачає можливість неформального спілкування з експертами за його результатами.

  Форум розпочне свою роботу о 15:30 за адресою: м. Харків, пр. Московський. 199-Б.  Торгово- офісний центр Sun Сitу Рrетіит, 2 поверх, конференц-зал. Попередня реєстрація — на vsiabonikhto.com/forumy. З будь-якими додатковими питаннями звертайтеся до нашої громадської приймальні за телефоном – 044-232-02-96 або за електронною адресою kraina@uspishna.org

 

Об’єднаємо свої зусилля заради успіху! Разом зможемо більше!

 

З повагою,

Голова політичної партії «Успішна країна»

          Марина Дєдушева