Веб-портал міста Люботин » Головна » Гала-концерт та нагородження переможців міського дитячого фестивалю-конкурсу мистецтв «Люботинські джерела»

 Гала-концерт та нагородження переможців міського дитячого фестивалю-конкурсу мистецтв «Люботинські джерела»
Автор: Chekardina   Додано:6 червня 2016   Переглядів:876   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Гала-концерт та нагородження

переможців міського дитячого фестивалю-конкурсу

 мистецтв «Люботинські джерела»


Ох і квапиться літо до нас! Сонцем осяяне, суницями присмачене, росами вмите, зустрічами з друзями звеселене, домашніми завданнями не заклопотане, відпочинком та розвагами начинене, наче кавун насінинами. І поспішає подарувати три місяці літніх теплих днів, щоб діти гарно відпочили, засмагли, прочитали безліч цікавих книжок, та зробили всі справи, які запланували на літо. І саме на початку цієї чудової пори року весь світ відзначає День захисту дітей.

4 червня у міському парку відбувся гала концерт переможців міського дитячого фестивалю-конкурсу мистецтв «Люботинські Джерела».  Діти та дорослі насолоджувалися чудовою музикою, видовищними танцями та прекрасними піснями, які були відзначені подарунками та оплесками!

Міський голова Леонід Іванович Лазуренко привітав дітей з початком канікул і святом та прийняв участь у  нагородженні подяками керівників, вихованці яких стали переможцями міського дитячого фестивалю-конкурсу мистецтв «Люботинські Джерела».

Дитинство, мама, родина – ці слова настільки об’єднані між собою, що жодна сила в світі не може їх роз’єднати.  В нашому місті ще одна чудова жінка отримала почесне державне звання - це мати п’ятьох дітей Аношенко Тетяна Іванівна, якій Леонід Іванович вручити посвідчення і нагрудний знак до почесного звання України «Мати-Героїня».

В урочистій церемонії нагородження переможців міського дитячого фестивалю-конкурсу мистецтв «Люботинські Джерела» прийняли участь голови журі Лазоренко Світлана Іванівна та Микитенко Марина Юріївна, які під бурхливі оплески вручали переможцям грамоти, подяки, дипломи та подарунки.

На головній сцені відбувся гала-концерт, на літній веранді кафе «Зорі» були представлені малюнки і поробки переможців конкурсу та робіт учнів обласної школи «Дивосвіт». У парку відбувалися конкурсно-розважальні програми для дітей, «Малюнок на асфальті», ігротеки. Спортивні змагання з шахів та шашок, «Мамо, тато, я – спортивна сім’я» знайшли своїх вболівальників. Для дітей працювали батут, надувна гірка, квадрацикли. Можна було поласувати солодкою ватою, поп-корном.  

Дитячий міський фестиваль-конкурс «Люботинські джерела» в котре довів що в Люботині, діти напрочуд талановиті. Тож побажаємо їм подальшого розвитку та нових перемог.

Любі діти! Ви – майбутнє нашої держави, яке формується у сьогоденні. Ми, дорослі, віримо що ви знайдете своє покликання у житі і Батьківщина, батьки, які дали вам життя, будуть пишатися вами.

 

Гала-концерт та нагородження переможців міського дитячого фестивалю-конкурсу  мистецтв «Люботинські джерела»


Гала-концерт та нагородження переможців міського дитячого фестивалю-конкурсу  мистецтв «Люботинські джерела»


Гала-концерт та нагородження переможців міського дитячого фестивалю-конкурсу  мистецтв «Люботинські джерела»


Гала-концерт та нагородження переможців міського дитячого фестивалю-конкурсу  мистецтв «Люботинські джерела»


 

Більше фото: www.lubotin.kharkov.ua у розділі "Галерея міста"