Веб-портал міста Люботин » Головна » Із сесійної зали (XI сесія міської ради)

 Із сесійної зали (XI сесія міської ради)
Автор: Chekardina   Додано:16 червня 2016   Переглядів:747   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Із сесійної зали (XI сесія міської ради)

Із сесійної зали

Рішенням XI сесії міської ради, яка проходила у травні місяці, були затвердженні такі питання по фінансуванню об’єктів комунальної власності міста та соціальної сфери:

  1. Виділені кошти у сумі 1  566  389  грн. на капітальний ремонт віконних блоків ЗОШ № 4, гімназії № 1, НВК № 2,  ЗОШ № 3, ЗОШ № 5, Караванської ЗОШ,  дитсадків - № 1, № 3, № 4 та Караванського дитсадка. Та капітальний ремонт віконних блоків МНВК.
  2. На період ремонтних робіт у школах міста на фарбу виділено 162 477 грн.
  3. Для потреб дитячих садків – на фарбу та миючі засоби – 84 538 грн.
  4. На забезпечення учнів 4 – 7 класів підручниками 49 500 грн.
  5. За рахунок міського бюджету в медичних закладах збільшилися норми харчування та забезпечення медикаментами учасників АТО на 36 960 грн.
  6. На безкоштовне зубопротезування учасників АТО  – 6 000 грн.
  7. Придбання медичного обладнання в центр первинної медико-санітарної допомоги – 13 385 грн.
  8. Збільшення коштів із міського бюджету на суму 73 737 грн.  для надання одноразової адресної грошової допомоги мешканцям міста, що опинилися у скрутній життєвій ситуації, та надання одноразової грошової допомоги учасникам бойових дій в зоні проведення АТО.
  9. Для Водопровідно–каналізаційного комунального управління на погашення заборгованості за електропостачання та з метою недопущення відключення електроенергії, що може призвести до припинення водопостачання у центральній частині міста на району Гиївка  – 172 000 грн. (за минулий період боргів накопичилося на суму 1 млн. 300 грн).
  10. На поточний ремонт доріг та доріг без твердого покриття, згідно розглянутих звернень депутатів міської ради та мешканців міста, виділена сума 748 500 грн.

До того ж у місті триває будівництво Комплексу по управлінню комунальними відходами. Також проведено зовнішнє освітлення вулиць Димитрова, Тарасівської (Гайдара), Коцюбинського, Світла (50 років Жовтня), Кооперативної, Гавенка, Деповської, Травневої, Слобожанської, Злагоди (Леніна),  Табірної, 8 Березня, вул. Громова, пров. Мереф’янський.

Проводиться поточний ремонт доріг по місту.

 

Радник міського голови Л. Куденко