Веб-портал міста Люботин » Головна » Привітання народного депутата України В. Кацуби

 Привітання народного депутата України В. Кацуби
Автор: Chekardina   Додано:29 серпня 2016   Переглядів:810   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

Привітання народного депутата України В. Кацуби

Шановні люботинці!

73 роки минуло з того дня, як місто Люботин було визволено від нацистських загарбників. Завдяки мужності та героїзму воїнів Люботин було звільнено і мешканці здобули свободу. Багатьох не дорахувались у лавах бійців. Вони навіки залишились у люботинській землі. Світла їм пам'ять!

Ми всі у неоплатному боргу перед пам’яттю загиблих на фронтах Другої Світової війни. Честь та слава доблесним захисникам Вітчизни!

Дорогі ветерани, спасибі Вам за те, що Ви, в надзвичайно важкій боротьбі, вистраждали і захистили нашу Свободу. За те, що своїми руками підняли Люботин з руїн і що ви нагадуєте нам, як потрібно жити і любити свою Батьківщину!

Пам'ятаємо, що тільки завдяки мужності та стійкості наших дідів й прадідів Україну і Світ врятовано від нацистської чуми. Бажаю всім землякам здоров’я, щастя, упевненості в грядущому дні, мирного неба й ніколи не зазнати ні вам, ні вашим дітям і внукам воєнних лихоліть. Нехай нас у всі часи об’єднує та згуртовує любов до рідного міста, бажання захистити його, зробити ще красивішим, багатшим, квітучим.

Вітаючи Вас зі святами, бажаю всім миру і процвітання, здоров’я на довгі літа, благополуччя та злагоди у ваших сім’ях, достатку. Впевнений, що політична криза і воєнні дії припиняться, і ми всі будемо працювати на розвиток України.

Зі святом вас, шановні ветерани та жителі міста Люботина!

 

Народний депутат України Володимир Кацуба