Веб-портал міста Люботин » Головна » Міська влада звітує про готовність освітніх закладів до нового навчального року

 Міська влада звітує про готовність освітніх закладів до нового навчального року
Автор: Chekardina   Додано:31 серпня 2016   Переглядів:927   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

Міська влада звітує про готовність освітніх закладів до

нового навчального року


Влітку проходив напружений період ремонтних робіт у освітніх закладах та дитячих садочках нашого міста.

Із міського бюджету була виділена значна сума для поліпшення матеріально-технічної бази шкіл, забезпечення виконання Програми енергозбереження в бюджетних установах та на проведення заходів по якісній підготовці освітніх закладів до навчального року.

Для реалізації енергозберігаючих заходів по школах, у міжшкільному навчально-виробничому комбінаті та дошкільних закладах відбувся капітальний ремонт по 100 % заміні дерев’яних віконних блоків на металопластикові енергозберігаючі на загальну суму 2 млн. 500 тис. грн.

Також були виконані роботи для промивки системи опалення у гімназії № 1 і ЗОШ № 6 на суму 125 000 грн.

Придбані матеріали для ремонту котла Професійному ліцею залізничного транспорту на суму 25 732 грн. та 60 000 грн. для придбання каркасу для другого котла опалення та матеріалів.

Проводиться  комплекс робіт по встановленню зовнішнього освітлення світлодіодними лампами на території садочків міста на суму 133 000 грн. та загальноосвітніх шкіл – гімназії № 1, ЗОШ № 5 на суму 49 750 грн.

У загальноосвітній школі № 3 на місці колишньої шкільної майстерні облаштовано залу музичних мистецтв та закуплено стільців на суму 27 000 грн.

 Для ЗОШ № 4 придбано мультимедійний проектор за 10 000 грн.

Для НВК № 2, ЗОШ № 6 та Караванської ЗОШ виділена сума 194 300 грн. на придбання комп’ютерної техніки, що значно покращить матеріально-технічну базу закладів.

Придбані жарові шафи для харчоблоку їдальні гімназії № 1 за 18 500 грн. та 2 електричні плити з духовою шафою для ЗОШ № 4 на суму 19 940 грн.

Для ЗОШ № 5 придбані шкільні меблі.

У дошкільному закладі «Ялинка» у групі повністю замінено лінолеум.

Проведені поточні ремонтні роботи дитсадочків, класних кімнат, коридорів, харчоблоків шкільних їдалень, спортивних залів, на які виділялися кошти із міського бюджету.

Також із бюджету міста з 1 вересня буде виділена сума на забезпечення безкоштовним харчуванням учнів 1 - 4 класів та дітей пільгового контингенту у розмірі 504 000 грн.

Заплановано капітальний ремонт даху ЗОШ № 5, вартість якого складе 90 000 грн.

Майже усі бюджетні запити системи освіти були реалізовані та забезпечені необхідні умови для навчання та виховання учнів шкіл міста.

Міський голова Лазуренко Л.І. протягом усього періоду проведення ремонтних робіт особисто контролював хід їх виконання, що свідчить про надзвичайну важливість для міської влади вирішення освітянських проблем.

А оновлені та затишні школи і дитячі садочки гостинно чекають на своїх вихованців.

Радник міського голови Куденко Л.В. 

 

Міська влада звітує про готовність освітніх закладів до нового навчального року

 

Міська влада звітує про готовність освітніх закладів до нового навчального року