Веб-портал міста Люботин » Головна » Приписка юнаків до призовної дільниці

 Приписка юнаків до призовної дільниці
Автор: Chekardina   Додано:1 вересня 2016   Переглядів:933   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

Приписка юнаків до призовної дільниці

 

У Харківському обєднаному районному військовому комісаріаті розпочинаеться робота щодо постановки на військовий облік юнаків 2000 року народження.

 

До призовної дільниці приписують усіх юнаків, які постійно чи тимчасово проживають на території Харківського району та м.Люботин, а також громадян України старшого призовного віку, які своєчасно не пройшли приписку.

 

— В ході приписної кампанії здійснюється медичне обстеження кожного юнака, складються психологічні тести та проводиться спілкування з військовим комісаром, офіцерами військового комісаріату. В результаті на підставі висновків лікарських комісій прийматиметься рішення щодо придатності юнаків до військової служби, а також перспектив служби в тому чи іншому роді військ.

 

Нагадуюємо, що під час приписної кампанії усім юнакам 2000 року народження необхідно прибути до райвійськкомату тому, що без приписного посвідчення неможливий вступ до навчальних закладів, офіційне працевлаштування у бюджетних організаціях, фірмах тощо.

 

Просимо батьків юнаків з порозумінням віднестися до цієї справи. Для оформлення особової справи юнака необхідно завітати до військово-облікового столу виконавчого комітету Люботинської міської ради за адресою: вул. Слобожанська (Радянська), 41, кімната 9, тел. 741-05-13, отримати перелік документів для її офірмлення та принести оригінали та копії документів протягом вересня - жовтня 2016 року.