Веб-портал міста Люботин » Головна » Харківські газовики за допомогою відео розповідають як передавати показання лічильника

 Харківські газовики за допомогою відео розповідають як передавати показання лічильника
Автор: Chekardina   Додано:5 вересня 2016   Переглядів:687   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Харківські газовики за допомогою відео  розповідають як передавати показання лічильника

 

ПАТ «Харківгаз» та ПАТ «Харківміськгаз» створили спеціальні відеоролики, за допомогою яких розповідатимуть мешканцям Харківщини про передачу показань лічильників газу. Споживачам з приладами обліку газу, необхідно щомісячно 1-го числа знімати показання лічильника та передавати дані в свою газову компанію до 5-го числа. Про те, як передати показання - швидко і без зайвих витрат часу - тепер можна дізнатись з відеосюжетів.

 

Протягом останнього року газові компанії відкрили 3 нових сервісних послуги для прийому показань лічильників газу споживачів. Це «Особистий кабінет», SMS – інформування та цілодобова передача даних за допомогою телефонного голосового меню контакт-центрів підприємств.

«Передача показань лічильника займає хвилини вільного часу споживача. Щоб переконати наших клієнтів, що це дійсно просто і необхідно, якщо людина бажає побачити у квитанції фактичні обсяги використання палива, ми додатково створили навчальне відео», - зазначив директор комерційний ПАТ «Харківгаз» Юрій Маслюк.

Знімати показання лічильника необхідно кожного першого числа та до 5-го числа передавати дані в свою газову компанію. Це можна зробити:

-  За допомогою Особистого кабінету на сайті 104.ua.

-  Відправивши SMS – повідомлення на короткий номер 7104. Після відправлення повідомлення, споживач отримує підтвердження про отримання даних.

-  Зателефонувавши до контакт-центру: за номером 766-21-04 (для мешканців Харківської області) або 766-51-04 (для мешканців міста Харків)

-  Відправивши електронне повідомлення на адресу contact@kh.104.ua (для мешканців Харківської області) або contact@khgor.104.ua (для мешканців м. Харків).

«Якщо наш клієнт не передає дані лічильника, то йому нараховуються планові обсяги споживання. Які можуть відрізнятись від фактичного використання газу. Тому, дуже важливо фіксувати показання саме 1-го числа і своєчасно передавати їх в газову компанію», - повідомив начальник управління клієнтського сервісу ПАТ «Харківміськгаз» Михайло Забудько.

З відеороликами про передачу показань лічильників газу мешканці регіону можуть ознайомитись на офіційному веб-сайті ПАТ «Харківгаз», ПАТ «Харківміськгаз» або сторінках газових компаній в соціальній мережі Фейсбук.

 

Довідка: ПАТ «Харківгаз» здійснює розподіл природного газу на території Харківської області. Підприємство обслуговує 17 тис. км. газопроводів. Щорічні обсяги транспортування складають близько 800  млн. м. куб. природного газу. ПАТ «Харківгаз» забезпечує природним газом понад 450 тис. домоволодінь Харківщини. Підприємство є одним з найбільших роботодавців та платників податків області. Штат підприємства складає близько 3 тис. працівників. Щорічні податкові відрахування Компанії до бюджетів усіх рівнів становлять більше 100 млн. гривень.