Веб-портал міста Люботин » Головна » Виставки в Люботинській центральній та дитячій бібліотеках до Дня захисника України

 Виставки в Люботинській центральній та дитячій бібліотеках до Дня захисника України
Автор: Chekardina   Додано:10 жовтня 2016   Переглядів:1739   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

    Працівники  Люботинської центральної бібліотеки щиро вітають всіх мешканців міста Люботина із славним всенародним святом Днем  захисника України - свято, що відзначається в Україні  14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці . Це свято є символом непорушного зв’язку багатьох поколінь. В цей день ми шануємо своїх оборонців та визволителів у роки  Другої  Світової війни, воїнів мирного часу, що присвятили своє життя армійській службі, тих, хто сумлінно виконує почесний конституційний обов’язок у лавах Збройних Сил України.

  Нині, коли на нашу землю спустилася чорна хмара війни, коли на сході гинуть люди, слово «захисник» набуло особливого, реального наповнення. Тому героїзм та самовідданість хлопців, які  залишили свої домівки, аби боронити цілісність нашої держави, заслуговують на глибоку повагу і вдячність.

         Дорогою ціною дається нам незалежність… Низько схиляємо голови  перед воїнами, які віддали своє життя заради того, щоб ворожий чобіт не топтав українську землю. Пам’ятайте – на Вас  чекають не лише ваші родини, а й весь український народ.

   Сердечно бажаємо всім ветеранам, військовослужбовцям, вашим родинам миру, добра, щастя, міцного здоров’я та сімейного добробуту, успіхів у благородній справі служіння українському народові!

         Запрошуємо всіх бажаючих переглянути книжкові виставки до Люботинської центральної та дитячої бібліотек, на яких Ви зможете ознайомитись як з історією українського війська, так і з сучасним станом Збройних Сил України.

 

Виставки в Люботинській центральній та дитячій бібліотеках до Дня захисника України