Веб-портал міста Люботин » Головна » Інформація користувачам житлової субсидії

 Інформація користувачам житлової субсидії
Автор: Chekardina   Додано:25 жовтня 2016   Переглядів:886   Категорія - [Головна, Оформлення субсидій]
 
 (голосів: 1)

Інформація користувачам  житлової субсидії


Житлова субсидія є безповоротною допомогою Уряду у сплаті комунальних послуг і призначається з місяця звернення за її призначенням до дати закінчення опалювального сезону, але не більше ніж на 12 місяців, а її розрахунок проводиться окремо на неопалювальний період і окремо на опалювальний. 

Якщо сім’я звернулась за призначенням субсидії в неопалювальний період, та в повідомленні  вказано "призначено субсидію у розмірі 0,00 грн.", це означає, що вартість житлово-комунальних послуг в межах соціальних норм не перевищує обов'язкової частки плати за послуги в цей період, яку має сплачувати сім'я в разі призначення субсидії і Вам не відмовили у призначенні субсидії.


Управлінням соціального захисту населення  автоматично розрахуються субсидії на опалювальний період, який почався з 10 жовтня 2016 року, Вам не потрібно знову звертатися за її призначенням.


Перший розрахунок буде проведено за жовтень місяць (22 календарних дні), а наступний - на період з листопада по квітень, включно.

Інформація про розмір призначеної субсидії буде відображена у платіжних квитанціях на оплату житлово-комунальних послуг за жовтень місяць.

Повідомлення щодо призначення житлової субсидії на опалювальний період всі користувачі субсидії поступово отримають протягом листопада-грудня через Люботинське відділення «Укрпошта».

                               

Управління соціального захисту населення Люботинської міської ради