Веб-портал міста Люботин » Головна » Звернення голови ХОДА з нагоди 72-ї річниці звільнення України від фашистських загарбників

 Звернення голови ХОДА з нагоди 72-ї річниці звільнення України від фашистських загарбників
Автор: Chekardina   Додано:28 жовтня 2016   Переглядів:1163   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

Шановні земляки!

28 жовтня ми відзначаємо 72-гу річницю звільнення України від фашистських загарбників.

У першу чергу це день пам’яті – пам’яті тих, хто ціною власного життя звільнив нашу землю та врятував мільйони людей не тільки в Україні, але й в усьому світі від найстрашнішої загрози всіх часів.

Також це день шани – у день вигнання з України загарбників ми вшануємо подвиг наших дідів і прадідів, адже саме завдяки їхньому героїзму, їхній самовідданості була переможена потужна ворожа армія.

Звичайно, це день віри, віри в силу українців, у непереможність нашого духу та в те, що перемога завжди буде з тим, з ким є правда.

Сьогодні, як і в 1940-ві роки, нам довелося зіткнутися з військовою агресією. Сьогодні мужні українці знов захищають рідну землю, свою країну та нашу свободу. І вони гідні своїх дідів і прадідів.

У цей день хочу щиро привітати ветеранів Другої світової війни та сучасних героїв – учасників АТО. Бажаю вам здоров’я, сил, успіхів у всіх ваших починаннях та, звичайно ж, мирного неба над головою!


Голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична

 

http://kharkivoda.gov.ua/comments/83222