Веб-портал міста Люботин » Головна » Всеукраїнська казначейська акція “ВИШИВАНА МОЯ УКРАЇНА”

 Всеукраїнська казначейська акція “ВИШИВАНА МОЯ УКРАЇНА”
Автор: Svetlana   Додано:10 листопада 2016   Переглядів:843   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

  В серпні 2016 року, під час робочого візиту Голови Казначейства України— Слюз Тетяни Ярославівни на Донбас, розпочалася всеукраїнська казначейська акція “ВИШИВАНА МОЯ УКРАЇНА”. Її ідея полягає в тому, що працівники територіальних органів Державної казначейської служби України своїми руками вишиють карту нашої Батьківщини притаманними для кожного регіону орнаментами. Почалася акція у Донецькій і Луганській областях, де казначеї розпочали вишивати полотно. Подорожуючи від області до області вишита карта 19 жовтня цього року прибула  в серце України — Київ.  Далі карта — вишиванка  вирушила  почергово в усі територіальні органи казначейства,  після чого  знайде своє місце в центральному апараті Державної казначейської служби України як ще один символ згуртованості та патріотизму казначейської спільноти. Йдучи зі сходу на захід усіма регіонами нашої Батьківщини, акція “ВИШИВАНА МОЯ УКРАЇНА” ще раз засвідчила високий дух патріотизму, притаманний українцям, поєднала всіх казначеїв незримою ниткою любові до рідної землі.

   В управлінні  Державної казначейської служби України у м. Люботині Харківської  області весь колектив 04 листопада 2016 року чекав побачити на власні очі витвір казначеїв України. До міста Люботина  карта-вишиванка  приїхала із  Краснокутського району Харківської області, до зустрічі готувались, як до дорогого гостя, але  побачене перевершило всі очікування. Ця, вишита казначеями карта, ще раз засвідчує єдність  працівників казначейств по всій Україні.  Працівники управління  вирішили привести для ознайомлення з такою унікальною КАРТОЮ УКРАЇНИ своїх діточок.  Діти були в захваті від побаченого, із зацікавленістю задавали питання та уважно слухали відповіді. Таку карту - вишиванку можна бачити не кожного дня.

  На згадку про цю подію зробили пам’ятне фото: працівники управління казначейства із своїми дітьми. А карта - вишиванка  в той же день вирушила далі по Харківщині, до казначеїв управління у Вовчанському районі.

                                                                           Начальник управління ДКСУ

                                                                         у м. Люботині

                                                                         У.М.Сердюк

Всеукраїнська казначейська акція “ВИШИВАНА МОЯ УКРАЇНА”