Веб-портал міста Люботин » Головна » До Дня вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС

 До Дня вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС
Автор: Chekardina   Додано:14 грудня 2016   Переглядів:643   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

14 грудня в Україні традиційно проводиться День вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС — людей, які ціною свого життя і здоров'я змогли здолати страшну трагедію 20 століття, що сталася 26 квітня 1986 року на Чорнобильській АЕС. Саме 14 грудня було офіційно повідомлено про завершення будівництва саркофага над зруйнованим у результаті вибуху четвертим енергоблоком ЧАЕС.  Їхній подвиг неможливо переоцінити – як не можна переоцінити значення того, що вони зробили. Їхній героїзм, патріотизм і професійна майстерність перевірені часом.

  Працівники Люботинської  центральної бібліотеки  вшановуючи учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, біля виставки « Гортаючи Чорнобильський щоденник» разом з ліквідаторами наслідків аварії на ЧАЕС, віддали данину пошани всім ліквідаторам аварії, які рятуючи   українців, а також народи інших країн від ядерної небезпеки, жертвували найдорожчим – своїм здоров’ям і життям. Ми не маємо права забувати про самопожертву ліквідаторів аварії на ЧАЕС, які пройшли через усі кола ядерного пекла. А пам’ять про ті події навчить нас цінувати мир, спокій і процвітання.Низький Вам уклін за мужність і героїзм та силу духу, проявлені при подоланні наслідків аварії. Вічна пам'ять і шана тим, чиє життя обірвав смертоносний атом.
  Шановні  люботинці – ліквідатори наслідків аварії на ЧАЕС щиро зичимо Вам міцного здоров'я, невичерпної енергії, сімейного благополуччя, уваги держави і шани вдячних поколінь. Низький Вам уклін за мужність і героїзм та силу духу, проявлені при подоланні наслідків аварії.

 

До Дня вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС